Madic(al) team
Szenvedély és alázat. Ez jellemezz minket. Napjainkban a marketing úgy fejlődik, mint még soha korábban.
Copyright © 2021.
Design by Madic


Szenvedély és alázat

Ez jellemezz minket. Napjainkban a marketing úgy fejlődik, mint még soha korábban. A szinte heti, de az összes platformot figyelembe véve napi szintű változások a digitális platformokon nem hagyják, hogy hátradőljünk. Minden nap fejlődni kell! Szerencse, hogy imádjuk amit csinálunk!

A Madicnél a kreativitást a médiával és a technológiával egyesítjük. Megtaláljuk a megfelelő értékesítési csatornát, azon belül a megfelelő célcsoportoknak a tökéletes üzenetet! Együtt dolgozunk veled a márkád fenntartható növekedéséért.


Grubits Tamás
Grubits Tamás
marketing specialist
Karácsony László
Karácsony László
marketing specialist
Mészáros Márk
Mészáros Márk
Content Manager
Szabó Dorka
Social Media Manager

MADIC, MINT A DOKI

Nevünk az ad, mint reklám, a mad mint az őrült (illetve utalva a Mad Men sorozatra) és a Medical – Madic játékra. Ez az egyveleg mi vagyunk: imádjuk a reklámszakmát, őrült ötletek pattannak ki a fejünkből és mindig a segítő szándék vezérel minket!

Történetünk

A Madic 2018-ban alakult

Viszont közösen több mint 16 év reklámtapasztalattal rendelkezünk. Az évek során rengeteg iparágban tevékenykedtünk, a gasztrónomiától kezdve a szépségiparon át egészen az épitőiparig

Küldetésünk

Hogy tudásunkkal segítsük a vállalkozásod

2019-ben ami tegnap menő volt, ma már lehet ciki. Segítünk, hogy tartani tudd a lépést a folyamatosan változó trendekkel. Olyanok vagyunk, mint egy kolléga, csak nem nálad ülünk heti 40 órában.

Keress minket!

+36 30 748 25 98 / +36 30 662 0819 / info@madic.hu